7 dagen
Reisduur
Oostenrijk, Tarrenz, Tirol
Locatie

Welkom op onze reis naar Oostenrijk, waar het genieten is met een Grote G.
Ook dit jaar maken we weer een reis naar Tarrenz in Oostenrijk. Gedurende de reis maken we mooie excursies door het mooie Oostenrijkse land. In het hotel zijn alle kamers voorzien van badkamer met douche/toilet en tv. We verblijven in het familiehotel Gurgltaler Hof. Het hotel heeft een prachtig buitenzwembad en een heerlijk tuinterras. In dit gemoedelijke familiehotel bent u nog echt de gast. ’s Morgens kunt u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet en ’s avonds een 4 gangen keuze menu.

Deze reis is alleen als groep te boeken. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Inbegrepen:

 • Welkomstdrankje
 • 6 x overnachting op basis van half pension in 2 pers. kamers met douche/toilet.
 • Muziek avond in het hotel.
 • 1 avond bauern buffet in het hotel.
 • Excursies zoals omschreven.
 • 1 x koffie met apfelstrudel in het hotel.
 • Bergontbijt
 • Op terugreis  de koffietafel

Niet inbegrepen:

 • Uitgaven van persoonlijke aard
 • Entreegelden Silvrettapass en Kaunertaler Gletsjestrasse.
 • Reis en annuleringsverzekering (Deze zijn af te sluiten via JARA Travel)
 • Toeslag 1 pers. kamer

De opstapplaatsen voor deze reis worden aangepast aan het aantal boekingen. De locaties hebben wij door het gehele land en we zorgen ervoor dat u bij instappen in de juiste touringcar zit waardoor u niet meer over hoeft te stappen. informeer bij uw boeking naar de mogelijkheden.

Extra informatie

PlaatsTarrenz
LandOostenrijk
1

Dag 1

Na een vroeg vertrek vanaf onze opstapplaatsen rijden we via de Duitse autobanen naar onze bestemming Tarrenz in Tirol. Tijdens deze reis maken diverse stops om de benen te strekken. In de vroege avond arriveren we bij ons hotel Gugltalerhof waar we welkom worden geheten door de Familie Happacher met een welkomstdrankje en na het inchecken kunnen we aanschuiven voor het diner.
2

Dag 2

Na een heerlijk ontbijt vertrekken we voor een prachtige excursie naar het Kaunertal. Via een prachtig stuwmeer en de Kaunertaler-GletscherStraBe, één van de mooiste bergwegen in de Alphen, rijden we via 29 bochten naar 2750 meter. Onderweg passeren we verschillende klimaatzones, waarna we uiteindelijke de eeuwige sneeuw bereiken.
3

Dag 3

Vandaag brengen we een bezoek aan Schnappsbrennerei Linzgieser waar u kunt proeven van de lokale geneugten. ’s Middags gaan we naar Happi’s Hütte, een gezellige en lokale berghut.
4

Dag 4

We vertrekken na het ontbijt naar d Silvrettapass. Silvretta is de naam van het gebergte waar Tirol, Vorarlberg en het Zwitserse kanton Graubünden samenkomen. Gedurende de hele route wordt de omgeving gedomineerd door de Piz Buin, de hoogste berg van dit massief.
In totaal is de route 22,3 km lang en via 34 haarspeldbochten rijden we naar 2032 meter. Ga vandaag mee genieten van de prachtige vergezichten en de ruige natuur.
5

Dag 5

Nassereith ligt aan het einde van het Gurgltal , de eens zo belangrijke nijverheid is geslonken tot een klein aantal ambachtsbedrijven. Nassareith ontvangt jaarlijks vele toeristen zowel in de zomer als in de winter. Ook is het bekend om zijn kerststallen figuren, niet zoals gebruikelijk uit hout maar uit gebakken klei. Zeker de moeite waard is een wandeling langs de Nassareith See.
6

Dag 6

Vandaag vroeg uit de veren, u bent uitgenodigd voor een heerlijk bergontbijt. U weet niet wat u meemaakt, tussen de bergen en het prachtige natuurschoon wordt u verwend door de familie Happacher met een heerlijk ontbijt. ’s Middags brengen we nog een bezoek aan Innsbruck , het Gouden dak is zeker een bezienswaardigheid en ook is het goed vertoeven op een van de vele terrasjes.
7

Dag 7

Na een vroeg ontbijt verlaten we Tarrenz en rijden via de Duitse autobanen terug naar Nederland. In Nederland sluiten we deze prachtige reis af met een koffietafel.

We verblijven in het familiehotel Gurgltaler Hof in Tarrenz. In het hotel zijn alle kamers voorzien van bad/douche toilet. Verder heeft het hotel een lift en een gezellige bar. Tarrenz is gelegen in het Gurgltal 4 km ten noorden van Imst.

Muziekreis Oostenrijk 28 juli 2019 (Innsbruck)

Reis Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating