Oostenrijk, Tarrenz, Tirol
Locatie
9-7-2023
Vertrek datum
8 dagen
Reisduur
half pension
Overnachting
Inbegrepen: 7 x overnachting op basis van half pension in 2 persoons kamer met douche en toilet
excursies zoals omschreven
1 avond live muziek in het hotel
Elke avond 4 gangen keuze menu in het hotel
Bergontbijt
Afscheidsdiner in Nederland
Vervoer per luxe touringcar met ervaren chauffeur/reisleider

Tarrenz Tirol 8 dagen

Tijdens deze reis kunt u kennis maken met de mooie natuur van Tirol en het hooggebergte. Tevens staat er deze week een mooi muziek programma te wachten. We verblijven in het familiehotel Gurgltaler Hof in Tarrenz. In het hotel zijn alle kamers voorzien van bad/douche toilet. Verder heeft het hotel een lift en een gezellige bar. Tarrenz is gelegen in het Gurgltal 4 km ten noorden van Imst.

Niet inbegrepen: Uitgaven van persoonlijke aard.
Reis en annuleringsverzekering (Deze zijn af te sluiten via JARA Travel).
Toeslag 1 pers. kamer € 120,00
Entree Kaunertal en Silvrettapas € 16,00
Entree Gletsjers Sölden € 9,00.

De opstapplaatsen voor deze reis worden aangepast aan het aantal boekingen. De locaties hebben wij door het gehele land en we zorgen ervoor dat u bij instappen in de juiste touringcar zit waardoor u niet meer over hoeft te stappen. informeer bij uw boeking naar de mogelijkheden.

Extra informatie

PlaatsTarrenz
LandOostenrijk
1

Dag 1

In de vroege ochtend vertrekken we via de Duitse autobaan naar onze bestemming Tarrenz in Oostenrijk. Deze route voert ons via Venlo, Koblenz Hockenheim, Ulm, Memmingen, Füssen en de Fernnpass. Vroeg in de avond zullen we arriveren in Tarrenz waar we het diner gebruiken.
2

Dag 2

Na een heerlijk ontbijt vertrekken we voor een prachtige excursie naar het Kaunertal. Via een prachtig stuwmeer en de Kaunertaler-GletscherStraBe, één van de mooiste bergwegen in de Alphen, rijden we via 29 bochten naar 2750 meter hoogte.
3

Dag 3

Deze dag brengen we een bezoek aan de Hoofdstad van Tirol, Innsbruck. Innsbruck is een 800 jaar oude stad in het zuidwesten van Oostenrijk en is de hoofdstad van de deelstaat Tirol. Het ligt aan de rivier de Inn en is zowel een populaire wintersport -als zomerbestemming.
4

Dag 4

We vertrekken na het ontbijt naar de Silvrettapass. Silvretta is de naam van het gebergte waar Tirol, Vorarlberg en het Zwitserse kanton Graubünden samenkomen. Gedurende de hele route wordt de omgeving gedomineerd door de Piz Buin, de hoogste berg van dit massief. In totaal is de route 22,3 km lang en via 34 haarspeldbochten rijden we naar 2032 meter. Ga vandaag mee genieten van de prachtige vergezichten en de ruige natuur.
5

Dag 5

Als het weer het toelaat kunnen we vandaag genieten van een uitgebreid bergontbijt. In Hoch Tarrenz zal aan de rand van het bosrijke gebied door de kok van het hotel een lekker bergontbijt worden geserveerd. Na het ontbijt rijden we naar Ehrwald voor een bezoek aan een regionaal bekende schnapsbranderij en kunnen we deze Oostenrijkse drank ook proeven. In de middag brengen we een bezoek aan Reutte en ’s middags maken we een stop bij de Fernstein See.
6

Dag 6

’s Morgens zijn we vrij om deze ochtend naar eigen wensen in te delen. In de middag brengen we een bezoek aan Happi’s Hütte. Dit is een gezellige Oostenrijkse berghut waar een van de muzikanten een optreden zal verzorgen. ’s Avonds gebruiken we het diner in het hotel.
7

Dag 7

Deze dag brengen we een bezoek aan het mooie Ötztal. Dit dal kenmerkt zich door de nauwe kloven en de plateau’s. Aan het begin van het dal waar de rivier de Ötz in de Inn uitmond rijden we via Ötz, Langenfeld naar Sölden. Dit is een bekende wintersportplaats. Hier maken we een mooie tocht naar de 2 gletsjers de Rettenbachferner en de Tiefenbachferner.
8

Dag 8

Na het vroege ontbijt beginnen we weer aan de thuisreis. Via de autobanen rijden we weer terug naar Nederland. Onderweg zullen we diverse stops maken om de benen te strekken. Aan het einde van de middag zullen we in Nederland nog een afscheidsdiner gebruiken en daarna voldaan naar de opstapplaatsen huiswaarts gaan.

Door weersomstandigheden kunnen de excursies van dag wisselen.

We verblijven in het familiehotel Gurgltaler Hof in Tarrenz. In het hotel zijn alle kamers voorzien van bad/douche toilet. Verder heeft het hotel een lift en een gezellige bar. Tarrenz is gelegen in het Gurgltal 4 km ten noorden van Imst.

Muziekreis Oostenrijk 28 juli 2019 (Innsbruck)

Reis Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating