5 dagen
Reisduur
Individuelen (vanaf 1 persoon)
Minimaal aantal

5 Dagen Noord Duitsland met bezoek Denemarken (30 juni t/m 4 juli 2019)

Deze 5-daagse reis brengt ons naar een onbekend deel van Duitsland, Sleeswijk-Holstein. We verblijven in Hotel/pension Gremersdorf in het plaatsje Gremersdorf. Het hotel is een familie hotel waar inmiddels de tweeden generatie de scepter zwaait. Alle kamers zijn voorzien van douche/toilet en kleuren tv. Het hotel staat bekend om zijn uitstekende Holsteiner keuken. Tijdens ons verblijf maken we diverse excursies waaronder een mooie tocht naar Denemarken met een bezoek aan Kopenhagen. In het hotel staat elke morgen een uitgebreid ontbijtbuffet klaar en ’s avonds een afwisselend diner. Ook een dia avond en een dansavond zal deze reis niet ontbreken.

Prijs:  Op basis van:
€ 449,00 p.p. Halfpension / Twee personen op een tweepersoonskamer
€  70,00 p.p. Toeslag eenpersoonskamer

Leden van een Seniorenvereniging /KBO, Thebe Extra krijgen € 25,00 p.p. korting

Inbegrepen:

 • Vervoer per luxe touringcar met ervaren chauffeur/reisleider
 • 4 x overnachting op basis van half pension
 • afscheidsdiner in Nederland
 • excursies zoals omschreven
 • overtocht Puttgarden/Rodby v.v.
 • Gids in Kopenhagen
 • Gids rondrit Fehmarn en Kiel
 • Dans avond dia presentatie
 • Welkomst borrel

Niet inbegrepen:

 • Uitgaven van persoonlijke aard
 • Reis en annuleringsverzekering (Deze zijn af te sluiten via JARA Travel)
 • Toeslag 1 pers. kamer € 70,00

De opstapplaatsen voor deze reis worden aangepast aan het aantal boekingen. De locaties hebben wij door het gehele land en we zorgen ervoor dat u bij instappen in de juiste touringcar zit waardoor u niet meer over hoeft te stappen. informeer bij uw boeking naar de mogelijkheden.

Vertrek op:
30 juni 2019

Extra informatie

PlaatsGremersdorf
LandDenemarken, Duitsland
VertrekmaandJuni
1

Dag 1


Via onze opstaproute rijden we langs de Duitse steden Bremen en hamburg naar onze standplaats Gremersdorf. Onderweg zullen we regelmatig pauzeren. Na aankomst in het hotel staat er een welkomst cocktail klaar en zullen we de kamers indelen. Nadien gebruiken we het diner in het restaurant van het hotel.
2

Dag 2

Deze dag gaan we o.l.v. een lokale gids kennis maken met de omgeving. Na het ontbijt rijden we naar de Grömitz aan de oostzijde waar de gelegenheid is om lekker over de promenade te wandelen. Na dit bezoek rijden we naar de westelijke kust naar de Hohwachter burcht. De tocht vervolgen we over de Fehmarn brug naar het eiland Fehmarn hier bezichtigen we de Altstadt van Burg a. Fehmarn alsmede de haven van Puttgarden. Op de terugweg maken we nog een stop in Warderstadt Heiligenhafen voor een bezichtiging van een vis en aal rokerij. ’s Avonds gebruiken we het diner in het hotel.

3

Dag 3 - Kopenhagen


Na een vroeg ontbijt gaan we naar de haven van Puttgarden voor de oversteek naar Rodby in Denemarken. Na de ontscheping vervolgen we onze tocht naar de hoofdstad Kopenhagen. Hier staat een gids klaar die een uitgebreide rondrit met ons maak door deze Deense hoofdstad. Na deze rondrit is er nog de mogelijkheid om op eigen gelegenheid de stad te bezoeken. Aan het einde van de middag verlaten we Kopenhagen weer om via Rodby en Puttgarden terug te rijden naar ons hotel in Gremersdorf.
4

Dag 4 - Kiel


Vandaag brengen we een bezoek aan de stad Kiel. Hier maken we een rondrit en kunt u ook nog op eigen gelegenheid de stad bezoeken om op een van de vele terrasjes te zitten of om lekker te winkelen. Na dit bezoek gaan we terug naar ons hotel.
5

Dag 5


Na een vroeg ontbijt maken we ons op voor de terugreis. We rijden weer via de Duitse autobanen naar Nederland. In Nederland zullen we deze reis afsluiten met een heerlijk diner.

We verblijven in Hotel/pension Gremersdorf in het plaatsje Gremersdorf. Het hotel is een familie hotel waar inmiddels de tweeden generatie de scepter zwaait. Alle kamers zijn voorzien van douche/toilet en kleuren tv. Het hotel staat bekend om zijn uitstekende Holsteiner keuken. In het hotel staat elke morgen een uitgebreid ontbijtbuffet klaar en ’s avonds een afwisselend diner.

Kopenhagen Denemarken

Reis Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating