7 dagen
Reisduur
40 personen
Minimaal aantal
Voorjaar
Advies reisperiode
Oostenrijk, Tarrenz, Tirol
Locatie

Muziekreis Tarrenz

Ook dit jaar maken we weer een muziekreis naar Oostenrijk. Tijdens deze reis kunt u volop genieten van top artiesten uit Oostenrijk die speciaal voor ons komen optreden. Gedurende de reis maken we mooie excursies door het mooie Oostenrijkse land. In het hotel zijn alle kamers voorzien van badkamer met douche/toilet en tv. ’s Morgens kunt u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet en ’s avonds een 4 gangen keuze menu.

Prijs: Op basis van:
€ 499,00 p.p. Halfpension / Twee personen op een tweepersoonskamer
€  90,00 p.p. Toeslag 1 persoonskamer

Prijs is gebaseerd op minimaal 40 personen

Inclusief: optreden ZIM Martin, Edelweiss Duo en Rita en Hans.
Exclusief: entreegelden Silvrettapass en Kaunertaler Gletsjestrasse

Extra informatie

LandOostenrijk
VertrekmaandMei
PlaatsTarrenz
GebiedTirol
1

Dag 1

Na een vroeg vertrek vanaf onze opstapplaatsen rijden we via de Duitse autobanen naar onze bestemming Tarrenz in Tirol. Tijdens deze reis maken we diverse stops. In de vroege avond arriveren we bij ons hotel Gurgltalerhof waar we welkom worden geheten door de Familie Happacher met een welkomstdrankje. Na het inchecken kunnen we aanschuiven voor het diner.
2

Dag 2

Vandaag maken we een mooi uitstapje naar het Kaunertal. We bezoeken de Gletsjer en laten u de prachtige natuur zien. We vertrekken in de ochtend na het ontbijt zodat u ruim de tijd heeft om de dag rustig op te starten. U krijgt de mogelijkheid om op uw gemak te lunchen. Na deze dag rijden we terug naar het hotel waar ons diner weer klaar staat.
3

Dag 3

De schnapps zijn natuurlijk onlosmakelijk met Oostenrijk verbonden. Maar hoe worden ze eigenlijk gemaakt. Dat zult u vandaag ontdekken bij een heuse Schnapps brennerei en we nemen een kijkje bij het prachtige slot Neuschwanstein. In de avond kunt u in het hotel genieten van een optreden van het Edelweiss Duo.
4

Dag 4

Vandaag hebben we in de ochtend een uitstapje naar de Piburger See. Na de middag dompelen we onszelf onder in de echte Tiroolse sfeer bij Happis Hütte. Deze echt Oostenrijkse alm hut is al een genot op zich. Vooral met de muziekmiddag onder leiding van ZIM Martin. In de avond hebben we weer het diner in het hotel.
5

Dag 5

Een excursie naar de Silvrettapas mag natuurlijk ook niet ontbreken. We maken er weer een mooie dag van waarbij we op het gemak het Montafon in rijden. Via de Silvrettapas en het Paznauntal rijden we weer terug naar ons hotel waar we na het diner een fantastisch optreden hebben van Rita und Andreas.
6

Dag 6

Innsbruck, de hoofdstad van Tirol is meer dan een bezoek waard. Struin door het mooie centrum en geniet vanaf een mooi terras van alles wat deze stad u te bieden heeft. In de middag rijden we weer terug naar ons hotel waar we nog heerlijk kunnen ontspannen.
7

Dag 7

In de ochtend rijden we na het ontbijt terug naar Nederland waar we in de loop van de avond aan zullen komen.

Opstapplaatsen zijn in overleg in uw regio. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Muziekreis Oostenrijk
Muziekreis Oostenrijk

Reis Reviews

5.00 based on 2 reviews
8 juni 2017

Dag Familie de Kort.
Bij deze willen wij U bedanken voor de uitstekend verzorgde reis naar Tarrenz Oostenrijk.Het was jammer dat de groep niet groter was.Het weer, het hotel, de bus,de begeleiding,in een woord;AF!
Wij verheugen ons nu al op een volgende reis met”JARA TRAVEL”.
Groetjes: Noud en Ria van Poppel,
(adres verwijderd ivm privacy)
Riel.

19 januari 2018

Beste Jack en Romy
De tijd gaat snel, maar allereerst willen wij jullie nog bedanken voor de prachtige muziekreis van mei vorig jaar. Een week lang zijn we door jullie en de familie Happacher van hotel Gurgltaler Hof in de watten gelegd. De persoonlijke benadering door jullie en de medewerkers van het hotel is hartverwarmend.
Nu de muziekreis weer op het programma staat zijn wij natuurlijk weer van de partij van 13 t/m 19 mei. Indien mogelijk natuurlijk weer met de VIP-bus??

Leave a Review

Rating