7 dagen
Reisduur
Frankrijk, Lourdes
Locatie

7 daagse reis Lourdes Frankrijk

Deze 7 daagse reis Lourdes Frankrijk voert ons door het mooie Frankrijk en bezoeken we de plaatsen waar Bernadette geleefd heeft. Op ons programma staan een bezoek aan het klooster Saint Gildard in Nevers waar Bernadette na de verschijningen naar toe is gegaan en waar ze na haar overlijden in een glazen kist is opgebaard in de kapel van het klooster. Het hoofddoel van deze reis is Lourdes wat we uitgebreid zullen bezoeken. Dit programma staat verderop vermeld.

Deze reis is alleen als groep te boeken. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Inbegrepen:

 • Vervoer per luxe touringcar met ervaren chauffeur/reisleider
 • Overnachtingen op basis van 2 pers. kamers met douche/toilet
 • 1 x overnachting in Nevers
 • 1 x overnachting in Orleans
 • 4 x overnachting in Lourdes
 • 6 x ontbijt
 • 6 x diner (1 x Nevers, 4 x Lourdes, 1 x Orleans)
 • 3 x lunch
 • 7e dag afscheidskoffietafel in Nederland

Niet inbegrepen:

 • Uitgaven van persoonlijke aard
 • Toeslag 1 pers. kamer
 • Reis en annuleringsverzekering (Deze zijn af te sluiten via JARA Travel)

De opstapplaatsen voor deze reis worden aangepast aan het aantal boekingen. De locaties hebben wij door het gehele land en we zorgen ervoor dat u bij instappen in de juiste touringcar zit waardoor u niet meer over hoeft te stappen. informeer bij uw boeking naar de mogelijkheden.

Extra informatie

PlaatsLourdes
LandFrankrijk
1

Dag 1

Vanaf onze opstapplaats rijden we via de Belgische en Franse autobaan naar onze 1e overnachting in Nevers. Onderweg maken we regelmatig een stop. We passeren de franse hoofdstad Parijs en laat op de middag zullen we in Nevers aankomen. Hier checken we in en gebruiken we het diner.
2

Dag 2

Na het ontbijt brengen we een bezoek aan het klooster Saint Gildard waar Bernadette opgebaard ligt. Na dit bezoek vervolgen we onze reis via Clermont-Ferrand , Brive en Toulouse naar onze bestemming Lourdes waar we in de late namiddag zullen arriveren.
3-5

Het programma in Lourdes

Tijdens ons verblijf in Lourdes zullen we diverse excursies/wandelingen maken zodat u alles mee kunt maken. Op het programma staat een wandeling over de Heiligdommen met een bezoek aan de diverse kerken, de Grot, en de Baden. Ook is er de gelegenheid om de Internationale H. Mis in de Pius X basiliek bij te wonen evenals de licht processie, en de sacrament processie/ziekenzegening. Ook een rondwandeling door Oud Lourdes met een bezoek aan de plaatsen waar Bernadette gewoond heeft zal niet ontbreken. Tevens maken we nog een middagtocht naar Gavarnie gelegen aan de bron van de rivier de Gave in de Pyreneeën.
6

Dag 6

Na een vroeg ontbijt verlaten we Lourdes en maken we ons op voor de terugreis naar Nederland. Deze route voert ons door de Lande via Bordeaux naar ons overnachtingshotel in Orleans.
7

Dag 7

Na het ontbijt beginnen we aan de reis naar Nederland. We passeren wederom de hoofdstad van Frankrijk en vervolgens rijden we via België naar Nederland. Ter afsluiting van deze reis staat er nog een koffietafel op het programma zodat u voldaan en vol indrukken huiswaarts keert.

Tijdens onze 1e overnachting verblijven we in het Hotel in Nevers.
De 2e t/m 5e overnachting in Hotel Stella in Lourdes.
Dit hotel is gelegen op slechts 200 m van de heiligdommen. Het hotel beschikt over een mooi terras, ruime bar en eetzaal. Bovendien zijn alle kamers met de lift te bereiken.
De 6e overnachting is in Orleans.
Alle hotels zijn voorzien van kamers met douche/toilet.

Lourdes
Lourdes
Lourdes
Lourdes
Lourdes

Reis Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating