Frankrijk, Lourdes
Locatie
2-9-2023
Vertrek datum
8 dagen
Reisduur
half pension, vol pension
Overnachting
Inbegrepen: 2 x overnachting op basis van half pension in 2 persoons kamer met douche en toilet
excursies zoals omschreven  m.u.v. entreegelden
5 x overnachting in Lourdes op basis van vol pension
Afscheidsdiner in Nederland
Vervoer per luxe touringcar met chauffeur/ reisleider

Lourdes 8 dagen

Een bezoek aan de drukst bezochte Mariabedevaartsplaats is voor iedereen elke keer weer een speciale beleving. Het plaatsje telde vroeger slechts 4000 inwoners, maar na de verschijningen in 1858 is deze plaats uitgegroeid tot een bedevaartsplaats waar jaarlijks circa 5 miljoen pelgrims komen. In 2023 is het 165 jaar geleden dat de verschijningen plaats vonden.

In Lourdes verblijven we in hotel Stella wat op slechts enkele minuten verwijderd is van de heiligdommen. Het pas gerenoveerde hotel beschikt over een ruime eetzaal, mooi terras en bar. Alle kamers zijn voorzien van douche/toilet. We verblijven hier op basis van vol pension.

Niet inbegrepen: Uitgaven van persoonlijke aard.
Toeslag 1 pers. kamer € 210,00
Entree’s
Reis en annuleringsverzekering (Deze zijn af te sluiten via JARA Travel).

De opstapplaatsen voor deze reis worden aangepast aan het aantal boekingen. De locaties hebben wij door het gehele land en we zorgen ervoor dat u bij instappen in de juiste touringcar zit waardoor u niet meer over hoeft te stappen. informeer bij uw boeking naar de mogelijkheden.

Extra informatie

PlaatsLourdes
LandFrankrijk
1

Dag 1

Via onze opstapplaatsen gaan we vandaag naar ons eerste adres in Nevers, waar we het diner zullen gebruiken en overnachten. Onderweg zullen we regelmatig pauzeren en passeren we ook de stad Parijs.
2

Dag 2

Na het ontbijt gaan we onze reis voortzetten naar Lourdes waar we begin van de avond zullen arriveren.
3-6

Het programma in Lourdes

Tijdens ons verblijf in Lourdes bestaat de mogelijkheid om aan het programma deel te nemen. Het programma in Lourdes omvat o.a. een bezoek aan de internationale Heilige Mis, de lichtprocessie, zieken-zegening, rondwandeling langs de Heiligdommen, rondwandeling door Oud Lourdes en middagtocht naar de Pyreneeën.
7

Dag 7

Na het ontbijt verlaten we Lourdes en rijden via de Landes naar Bordeaux en vervolgen we onze terugreis naar ons overnachtingshotel in de buurt van Orleans.
8

Dag 8

Na een vroeg ontbijt rijden we via Parijs naar de omgeving van de Nederlandse grens waar we een diner gebruiken ter afsluiting van deze indrukwekkende reis.

Tijdens onze 1e overnachting verblijven we in het Hotel in Nevers.
De 2e t/m 5e overnachting in Hotel Stella in Lourdes.
Dit hotel is gelegen op slechts 200 m van de heiligdommen. Het hotel beschikt over een mooi terras, ruime bar en eetzaal. Bovendien zijn alle kamers met de lift te bereiken.
De 6e overnachting is in Orleans.
Alle hotels zijn voorzien van kamers met douche/toilet.

Lourdes
Lourdes
Lourdes
Lourdes
Lourdes

Reis Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating