5 dagen
Reisduur
40 personen
Minimaal aantal
Drente, Nederland
Locatie

5 Daagse reis Drente

Vakantie in eigen land, we nemen u mee naar Drente. In Hotel de Bonte Wever zal het uw groep aan niets ontbreken door de all-in formule. We maken elke dag uitstapjes naar o.a . Veenhuizen en gaan de Hunebedden bezoeken.
Een bezoek aan Museum Ellert en Brammert en winkelen in Groningen staat op het programma en een bezoek aan Kamp Westerbork en Orvelte. Het hotel heeft vele extra faciliteiten zoals zwembad, bowlingbaan , elke avond live muziek en de hele dag door gratis hapjes en drankjes.

Prijs:  Op basis van:
€ 449,00 p.p. Volpension / Twee personen op een tweepersoonskamer
Prijs: Optioneel:
€  90,00 p.p. Toeslag 1 persoonskamer

Prijs is gebaseerd op minimaal 40 personen

Inclusief:

  • 4 x overnachting in Hotel Bonte Wever in Assen
  • Volpension vanaf 1e dag lunch t/m 5e dag afscheidsdiner
  • All inclusive tijdens verblijf in hotel Bonte Wever
  • Excursies zoals omschreven in het programma
  • Vervoer per luxe touringcar met ervaren chauffeur/reisleider

Exclusief:

  • Uitgaven van persoonlijke aard
  • Reis en annuleringsverzekering (Deze zijn af te sluiten via JARA Travel)
  • Entree’s excursies € 19,50 p.p.
  • Toeslag 1-persoonskamer €  90,00

Opstapplaatsen zijn vanaf de door u gewenste opstapplaats. U bepaalt zelf met uw groep waar u opstapt.

Extra informatie

LandNederland
PlaatsAssen
1

Dag 1

Vanaf uw opstapplaats rijden we naar het noorden van Nederland. Rond de middag komen we aan in Giethoorn waar voor u een heerlijk lunch klaar staat. Na de lunch vervolgen we onze reis en rijden naar Schoonoord waar u het openluchtmuseum Ellert en Brammert kunt bezoeken. In de loop van de dag komen we aan in ons hotel waar we inchecken. Daar kunt u gaan genieten van de all inclusive formule.
2

Dag 2

Vandaag kunt u lekker uitslapen en rustig aan de dag beginnen. In de ochtend zijn we vrij en kunt u zich vermaken in het hotel. Rond de middag gebruiken we de lunch in het hotel. Vervolgens gaan we ’s middags een kijkje nemen bij de hunebedden in Borger. Deze restanten van de prehistorische grafkelders zijn namelijk alleen in dit gedeelte van ons land te vinden. Daarna rijden we naar een van de mooiste dorpen van Nederland, Orvelte. Deze plaats is één groot openluchtmuseum, met prachtige gerestaureerde Saksische boerderijen uit begin 19e eeuw, waarin ambachtelijke bedrijven zijn gevestigd.
3

Dag 3

Vandaag bezoeken we Friesland. Een prachtige, waterrijke provincie in het noorden van Nederland. We bezoeken eerst het plaatsje Dokkum, wat natuurlijk bekend staat vanwege de moord op Bonifatius en als bekend draaipunt in onze Elfstedentocht. Vervolgens rijden we door naar Bolsward voor een bezoek aan Sonnema-Berenburg. In Bolsward staat tevens een heerlijke lunch voor u klaar. Na de rondleiding en natuurlijk ook het proeven van de Berenburg rijden we naar Sneek, waar u de prachtige watertoren kunt bekijken of genieten van een drankje op een van de vele terrasjes.
4

Dag 4

In de ochtend heeft u de keuze om in het hotel te blijven of met ons mee te gaan voor een indrukwekkend bezoek aan voormalig Kamp Westerbork uit de Tweede Wereldoorlog. De lunch gebruiken we weer in het hotel. ’s Middags brengen we een bezoek aan de stad Groningen waar u voldoende gelegenheid heeft om deze stad te ontdekken.
5

Dag 5

Vandaag is helaas alweer de laatste dag van de vakantie aangebroken. In de ochtend bezoeken we na het ontbijt het plaatsje Veenhuizen, waarna we na de lunch weer richting het zuiden afdalen en deze reis afsluiten met een heerlijk diner.
Na het diner rijden we naar uw uitstapplaats en kunt u ongetwijfeld terug kijken op een geweldige vakantie.

Tijdens deze reis verblijven we in het all inclusieve hotel de bonte Wever in Assen. Aan de rand van Assen direct gelegen aan één van de oudste bossen van Nederland en vlakbij de historische binnenstad van Assen ligt wellicht het meest complete viersterrenhotel van Nederland. In De Bonte Wever vindt u een gezellig uitgaanscentrum, verschillende restaurants, een subtropisch zwem- en saunaparadijs, bowling, professioneel fitnesscentrum, vergaderzalen, animatie en meer. Comfort vindt u ook op uw hotelkamer die natuurlijk van alle gemakken is voorzien.

Wat De Bonte Wever extra bijzonder maakt, is de handige all-in formule. Het eten en drinken, toegang tot het subtropisch zwem- en saunaparadijs, de bowling, de fitness, de diverse spelactiviteiten en avondentertainment zijn bij de prijs inbegrepen. Er zit altijd iets tussen wat bij u past.

Drente 3 juni 2019 (all inclusieve)

Reis Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating