Oostenrijk, Tarrenz, Tirol
Locatie
15-7-2024
Vertrek datum
8 dagen
Reisduur
half pension
Overnachting
Inbegrepen: Vervoer per luxe touringcar met ervaren chauffeur/reisleider
7 x overnachting op basis van half pension in 2 persoons kamers
Uitgebreid ontbijt buffet.
In het hotel elke avond een 4 gangen keuze menu
1 avond live muziek in het hotel
Bergontbijt
Excursies zoals omschreven
Afscheidsdiner in Nederland
Boekingskosten.
SGR bijdrage

8 dagen Oostenrijk

Tijdens deze reis kunt u kennis maken met de mooie natuur van Tirol en het hooggebergte. Deze week een mooi excursie programma te wachten. We verblijven in het familiehotel Gurgltaler Hof in Tarrenz. In het hotel zijn alle kamers voorzien van bad/douche toilet. Verder heeft het hotel een lift en een gezellige bar. Tarrenz is gelegen in het Gurgltal 4 km ten noorden van Imst.

Niet inbegrepen: Uitgaven van persoonlijke aard.
Reis en annuleringsverzekering (Deze zijn af te sluiten via JARA Travel).
Toeslag 1 pers. kamer € 120,00
Entree Gletsjers Sölden € 9,00.

De opstapplaatsen voor deze reis worden aangepast aan het aantal boekingen. De locaties hebben wij door het gehele land en we zorgen ervoor dat u bij instappen in de juiste touringcar zit waardoor u niet meer over hoeft te stappen. informeer bij uw boeking naar de mogelijkheden.

Extra informatie

PlaatsTarrenz
LandOostenrijk
1

Dag 1

In de vroege ochtend vertrekken we vanaf onze opstapplaats. Via de Duitse autobaan rijden we naar onze bestemming Tarrenz in Oostenrijk. Tijdens deze reis maken we diverse stops om de benen te strekken. Deze route voert ons via Venlo, Koblenz Hockenheim, Ulm, Memmingen, Füssen en de Fernnpass. Vroeg in de avond zullen we arriveren in Tarrenz waar we zullen inchecken en het diner gebruiken.
2

Dag 2

In de loop van de ochtend vertrekken we voor een tocht naar de Piburger See. Dit meer is een van de warmste meren van Oostenrijk en is in de zomer ongeveer 24 graden. Hier krijgt u de gelegenheid om een mooie wandeling te maken rondom het meer of vanaf een terras te genieten van het mooie uitzicht.
3

Dag 3

Deze dag kunnen de sportievelingen onder ons een wandeling maken o.l.v. een gids door de Salvesenschlucht. De 5 km voeren ons door de indrukwekkende nauwe kloof die uitgesleten is door het riviertje de Salvesenbach. Voor diegene die niet met de wandeling meegaan brengen we een bezoek aan Hoch Imst.
4

Dag 4

Vandaag brengen we een bezoek aan de Silvretta hoch alpenstrasse. De Bielerhöhe, ook wel bekend als Silvrettapas, is een 2032 meter hoge bergpas in de Oostenrijkse Alpen. De pas ligt in het Silvretta-massief, aan de Silvretta Hochalpenstraße, welke gelegen is tussen het Montafon-dal in de deelstaat Vorarlberg en het Paznauntal in Tirol. Voor het gebruik van deze Silvretta Hochalpenstraße door motorvoertuigen is men tol verschuldigd. Boven op de pas ligt het Silvretta-stuwmeer. De pas ligt op de Europese waterscheiding tussen de Atlantische Oceaan (Rijn) en de Zwarte en Middellandse Zee (Donau).
5

Dag 5

Als het weer het toelaat kunnen we vandaag genieten van een uitgebreid bergontbijt. In Hoch Tarrenz zal aan de rand van het bosrijke gebied door de kok van het hotel een lekker bergontbijt worden geserveerd. In de middag brengen we een bezoek aan Reutte, en ’s middags maken we een stop bij de Fernstein See.
6

Dag 6

’s Morgens zijn we vrij om deze ochtend naar eigen wensen in te delen. In de middag brengen we een bezoek aan Happi’s Hütte. Dit is een gezellig Oostenrijks berghut waar een van de muzikanten een optreden zal verzorgen. ’s Avonds gebruiken we het diner in het hotel.
7

Dag 7

Deze dag brengen we een bezoek aan het mooie Ötztal. Dit dal kenmerkt zich door de nauwe kloven en de plateau’s. Aan het het begin van het dal waar de rivier de Ötz in de Inn uitmond rijden we via Ötz, langenfeld naar Sölden. Dit is een bekende wintersportplaats. Hier maken we een mooie tocht naar de 2 gletsjers de Rettenbachferner en de Tiefenbachferner.
8

Dag 8

Na het vroege ontbijt beginnen we weer aan de thuisreis. Via de autobanen rijden we weer terug naar onze opstapplaatsen in Nederland. Onderweg zullen we diverse stops maken om de benen te strekken. Aan het einde van de middag zullen we in Nederland nog een afscheidsdiner gebruiken en daarna voldaan naar de opstapplaatsen huiswaarts gaan.
  • Door weersomstandigheden kunnen de excursies van dag wisselen.

We verblijven in het familiehotel Gurgltaler Hof in Tarrenz. In het hotel zijn alle kamers voorzien van bad/douche toilet. Verder heeft het hotel een lift en een gezellige bar. Tarrenz is gelegen in het Gurgltal 4 km ten noorden van Imst.

Muziekreis Oostenrijk 28 juli 2019 (Innsbruck)

Reis Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating