Alle 7 resultaten

Baltische staten en St. Petersburg

St. Petersburg wordt ook wel het Venetië van het noorden genoemd. De stad geldt als een van de mooiste van de wereld. Met zijn kanalen, paleizen en kathedralen is deze stad echt een cultuur metropool. Tijdens de reis naar St. Petersburg bezoeken we de Baltische staten met zijn belangrijke hoofdsteden. De terugreis gaat via Finland met een overtocht van Turku naar Stockholm en vervolgens via Denemarken, Duitsland naar Nederland.

12 dagen
Aug
Zomer

Beierse Woud

Gastvrijheid en vriendelijkheid daar staat het Beierse Woud om bekend. Vakantie in het Beierse Woud betekend romantische dorpes, mooie wandelingen en prachtige natuur. We verblijven tijdens onze reis in Hotel Rita. Vanaf ons hotel maken we prachtige uitstapjes en brengen we een bezoek aan Hauzenberg, waar u terecht komt in een wereld van stenen. We bezoeken het prachtige Ober-Österreich en rijden een prachtige route langs de Donau. Een dagje Tsjechië staat op het programma en we rijden naar kasteel Hluboka nad Vitavou, nagebouwd naar Windsor Castle. Ook brengen we een bezoek aan Cesky Krumlov, de mooiste stad van Zuid Bohemen. De historische binnenstad staat niet voor niets op de lijst van werelderfgoed UNESCO. Een vakantie in Beieren is niet compleet zonder een bezoek aan het Nationale park Beierse Woud.

8 dagen
Juni, Sep
Voorjaar, Zomer

Costa Brava met Barcelona

Laat u verrassen door de prachtige Noord Spaanse regio Costa Brava in de autonome regio Catalonië. Op deze reis gaat u al het pracht en praal ontdekken wat deze regio u te bieden heeft. Bezoek de betoverende stad Barcelona. Ontdek het knusse maar zeker zo mooie Girona. Maak een tocht langs de rotsen van de Costa Brava en ontdek zelf waarom het deze naam gekregen heeft. Maak een boottocht langs de kust en geniet van het heerlijke klimaat. Kortom een parel van een reis en een luxe vakantie.

10 dagen
Mei, Sep
Najaar, Voorjaar

Lourdes

Een bezoek aan Lourdes, de drukst bezochte Mariabedevaartsplaats, is voor iedereen elke keer weer een speciale beleving. Het plaatsje telde vroeger slechts 4000 inwoners, maar na de verschijningen in 1858 is deze plaats uitgegroeid tot een bedevaartsplaats waar jaarlijks circa 5 miljoen pelgrims komen. In 2018 is het 160 jaar geleden dat de verschijningen plaats vonden.

8 dagen
Juni, Aug
Zomer

Molveno

Op deze reis nemen wij u mee naar het prachtige Molveno en verblijven in het prachtige hotel Ariston. We maken prachtige daguitstapjes naar de stad Verona wat veel bekendheid kreeg door het stuk van Shakespeare Romeo en Julia. We bezoeken de weekmarkt in Trento, Bolzano de hoofdstad van Zuid-Tirol en kasteel Roncolo, een prachtig bouwwerk met een indrukwekkende geschiedenis.

10 dagen
Mei
Voorjaar

Muziekreis Tarrenz

Ook dit jaar maken we weer een muziekreis naar Oostenrijk. Tijdens deze reis kunt u volop genieten van top artiesten uit Oostenrijk die speciaal voor ons komen optreden. Gedurende de reis maken we mooie excursies door het mooie Oostenrijkse land. In het hotel zijn alle kamers voorzien van badkamer met douche/toilet en tv. ’s Morgens kunt u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet en ’s avonds een 4 gangen keuze menu.

7 dagen
Mei
Voorjaar

Nauders Oostenrijk

Nauders is gelegen op een hoogte van 1350m. te midden van de Ötztaler Alpen, de bekende Reschenpass en het drielandenpunt, Oostenrijk, Italië en Zwitserland. We verblijven deze dagen in het Hotel Dreilanderblick wat net buiten Nauders gelegen is nabij de grensovergang van Oostenrijk naar Italië. Vanf het hotel hebben we een prachtig uitzicht op de fascinerende bergwereld. Vanuit onze standplaats maken we deze week prachtige excursies naar de omliggende landen evenals een tocht over een gedeelte van het traject met de bekende Bernina Express deze tocht dient u apart bij te boeken. Verdere hoogtepunten zijn de bloemenstad Merano in Italië, de Kaunertaler Gletsjerstrasse met de eeuwige sneeuw en de Silvretta Hochalpenstrasse.

8 dagen
Mei
Voorjaar