Jara Travel is uw reisorganisatie als het gaat om luxe touringcar vakanties. Uw vakantie moet een beleving zijn waar u zorgeloos van kunt genieten. Met onze Royal Class touringcars reist u comfortabel. Alle hotels zijn zorgvuldig geselecteerd, zodat het u aan niets ontbreekt.

Bij Jara Travel bent u verzekerd van een SGR organisatie. Ons bedrijf, wat is ontstaan uit een nauwe samenwerking tussen Sabeh Tours, Jack de Kort Reizen en Alad Reizen, heeft kwaliteit en service hoog in het vaandel staan.

Onze reizen zitten boordevol extra’s. U betaald geen boeking of reserveringskosten en ook geen meerprijs voor Comfort Class.
Kortom redenen genoeg om een van onze vakanties uit te zoeken.

Wij wensen u veel plezier met het uitzoeken van uw vakantie en zien u graag tijdens een van onze reizen.

Team Jara Travel

U kent het vast wel. ’s morgens stapt u in de touringcar op weg naar uw bestemming. Maar niets is minder waar. Allereerst maakt u nog een rondje door de helft van Nederland waar u mensen ophaalt voor uw reis. En vaak nog niet eens in de richting van uw eindbestemming. Dat zult u bij Jara Travel niet merken. Met ons centrale punt in Utrecht heeft u allen een centraal vertrekpunt in Nederland. De touringcar waar u instapt rijdt zo efficiënt mogelijk naar de eindbestemming zonder overstappen. Bij boeking geven wij de plaatsen door waar de touringcar langs komt, zodat u uw meest efficiënte plaats van opstappen kunt uitkiezen.

Vanaf nu kan het! Onbezorgd op een luxe reis gaan met een royal class touringcar. Jara Travel is uw nieuwe vakantie partner als het gaat om prachtige excursie reizen door heel Europa. Maar ook standplaats vakantie reizen met mooie excursies. Complete verzorging die begint zodra u instapt. Comfortabele zitplaatsen en een ruim assortiment aan drankjes en hapjes in de touringcar zorgen dat de reis er naartoe al een waar vakantie gevoel geeft. Kijk op onze site voor uw ultieme bestemming. Of het nu naar de Noordkaap is met het prachtige Noorwegen, of bent u altijd al nieuwsgierig geweest naar het Roemeense land. Laat u verrassen door ons exclusieve aanbod aan fantastische reizen. Vanaf 2017 beschikbaar voor u!